tag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post5277732253755724707..comments2023-09-17T11:18:58.034+02:00Comments on Clink!: BUÑUELOS DE KAKI PERSIMON BOUQUETAlcancehttp://www.blogger.com/profile/09753704900947757316noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post-75562929936051043922011-11-26T21:21:43.263+01:002011-11-26T21:21:43.263+01:00Enguany també férem bunyols de caqui atenent la re...Enguany també férem bunyols de caqui atenent la recepta de P. Bosch. V. Lloret va elaborar també un molt saborós gelat de caqui amb una mica d'alcohol. Tots dos (Voro I Pasqual) podrien mostrar-nos la recepta.<br />J. EscutiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post-85899994634197596162010-12-23T22:30:12.306+01:002010-12-23T22:30:12.306+01:00Muy muy bueno el flan de caqui. Más que un flan es...Muy muy bueno el flan de caqui. Más que un flan es un puding, pero delicioso.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post-31425913332767243652010-12-22T20:54:34.512+01:002010-12-22T20:54:34.512+01:00De M. Bosch i C. Rojas
FLAM DE CAQUI
Ingredients:
...De M. Bosch i C. Rojas<br />FLAM DE CAQUI<br />Ingredients:<br />1/2 litre de caqui madur, tallat com per a fer truita.<br />1 paquet de flam<br />4 cullerades de sucre<br />1/2 litre de llet<br />Preparació:<br />1.- Caramelitzar el motle.<br />2.- Desfer el flam i el sucre amb una part de la llet.<br />3.- Posar el caqui amb la resta de la llet a foc lent, fins que alce el bull. Afegir la barreja anterior sense deixar de remanar fins que torne a bullir.<br />4.- Posar-ho tot al motle i deixar refredar.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post-23968181443535546672010-12-22T20:45:17.058+01:002010-12-22T20:45:17.058+01:00De Maruja Bosch
COCA DE CAQUI
Ingredients:
4 ous
...De Maruja Bosch<br />COCA DE CAQUI<br />Ingredients: <br />4 ous<br />1/4 kg de sucre<br />300 g de farina<br />1 paquet de Royal<br />1 iogurt de pinya<br />2 caquis ratllats (calibre gros)<br />4 cullerades d'ametla molguda<br />Preparació<br /> - Batre les clares a punt de neu. Barrejar amb elles el sucre<br />- Barrejar de manera suau el caqui, els rovells, la farina, el iogurt, el royal i l'ametla.<br />- Posar-ho tot junt i tornar a barrejar-ho.<br />- Passar-ho a un motle untat amb mantega i posar-ho al forn (170ºC)<br /> Bon profit!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post-54221959461516012792010-11-28T21:49:55.876+01:002010-11-28T21:49:55.876+01:00Ximet Ximet vos diu:
La recepta del flam te la pas...Ximet Ximet vos diu:<br />La recepta del flam te la pasara la meua cunyada qu'es una especialista.<br />Per la meua parte et puc dir que el kaki a la plantxa dona molt bon resultat sobre tot per acompanyar carns<br />Talles el kaki a rebanades i el poses damunt la planxa untada amb un raig d'oli, quant estiga al teu gust el traus i amenjar<br />¡Vixa el kaki i vixca la taronga!<br />Ximet Ximetpicapedrerhttps://www.blogger.com/profile/09922455792164787322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post-41514511592339916062010-11-27T18:30:32.852+01:002010-11-27T18:30:32.852+01:00A l'Alcúdia hem fet la recepta dels bunyols. M...A l'Alcúdia hem fet la recepta dels bunyols. Molt bons. Res que envejar als de carabassa. Per cert, algú ens pot passar la recepta del flam de caqui?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post-40276298361071206852010-11-27T18:26:23.534+01:002010-11-27T18:26:23.534+01:00He fet la coca de caqui i m'ha eixit molt bona...He fet la coca de caqui i m'ha eixit molt bona. Un bon cuiner aquest Julio.<br />Pep EscutiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post-7756647851993590482010-11-27T18:24:07.517+01:002010-11-27T18:24:07.517+01:00De Julio Rojas
COCA DE CAQUI PERSIMON
INGREDIENTS:...De Julio Rojas<br />COCA DE CAQUI PERSIMON<br />INGREDIENTS:<br />3 OUS<br />EL CONTINGUT D'UN GOT DE SUCRE<br />EL CONTINGUT D'UN GOT DE FARINA<br />EL CONTINGUT D'UN QUART DE GOT D'OLI<br />1 COPA DE CONYAC O ALTRE LICOR<br />1 SOBRE RENT ROYAL<br />3 CAQUIS<br /><br />BARREJAR LA FARINA, ELS OUS, EL SUCRE, L'OLI I EL LICOR. AFEGIR EL RENT I TORNAR A BARREJAR. AFEGIR EL CAQUI I ESPERAR QUE PUJE LA MASSA. DESPRÉS POSAR-HO AL FORN UNS TRENTA MINUTS. <br />NYAM, NYAM. BON PROFITAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post-6362281999727749022010-11-23T22:13:07.771+01:002010-11-23T22:13:07.771+01:00Xe¡
Aquesta gent no esta bé del cap.
Mira que fer ...Xe¡<br />Aquesta gent no esta bé del cap.<br />Mira que fer bunyols i a mes de kaki<br />A pesar de tot vaig tindre l'opotunitat de probar-los i de veritat qu'estan ben bons<br />Cal fer pais.<br />A baix la carbassa¡ Vixca el kaki<br />XimetXimetAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post-68615120868661486752010-11-21T14:13:43.865+01:002010-11-21T14:13:43.865+01:00De P. Bosch, V. Lloret, M. Bosch, J. Escutia i 16 ...De P. Bosch, V. Lloret, M. Bosch, J. Escutia i 16 més.<br />Excel·lent la recepta que ha passat Pascual. Nosaltres la ferem en altres proporcions: de cada cinc parts de caqui una de poma torrada. El caqui el bullirem amb pell fins el final, de manera que absorbira menys quantitat d'aigua. Farina a ull (segons l'estat de la pasta) i el rent corresponent a la quantitat de massa total. Ens va eixir un bunyol bastant consistent, de bon color i un gust agradable, amb bon mos. Hem de pensar que el caqui té un gust més suau que la carabassa. Animem tothom que faça variacions i comente els resultats. Cal pensar que quan els hi fem de carabassa solem agafar les que hi tenim a casa o comprem: totes de bona presència. Amb el caqui podem posar i/o adquirir els de menor presència o de rebuig.<br />Ja ens direu alguna cosa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post-68849069803464912922010-11-17T13:34:10.129+01:002010-11-17T13:34:10.129+01:00Pues es una idea muy sugerente la verdad.Pues es una idea muy sugerente la verdad.Lourdeshttps://www.blogger.com/profile/17212125747671553910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6297821062009275914.post-48289855265290039842010-11-17T11:38:01.344+01:002010-11-17T11:38:01.344+01:00EStupenda receta, me la llevo que los postres con ...EStupenda receta, me la llevo que los postres con fruta me encanta. Un besazo.Natihttps://www.blogger.com/profile/07546420402519109091noreply@blogger.com